Keurmeester hoog/laagbedden

In deze cursus leren medewerkers hoe zij de veiligheid van hoog-laag bedden centraal stellen door volgens het Stigah protocol te keuren. Zowel de theorie als de praktijk komen aan de orde.

In de cursus leren de deelnemers stap voor stap welke onderdelen ze moeten keuren om incidenten te voorkomen.

Voor wie
De cursus is voor iedereen die Stigah keurmeester Hoog-Laag bedden wil worden en werkt bij een Stigah erkend bedrijf. Als toelatingseis  geldt dat de deelnemer ervaring moet hebben met hoog-laag bedden en bevoegd moet zijn om NEN3140 keuringen uit te voeren.

Vervolg
Na 3 jaar wordt men uitgenodigd voor een Herhalingscursus. Tijdens deze dag krijgt men een update van de laatste ontwikkelingen, die van belang zijn voor het keuringsprotocol, en worden praktijkvoorbeelden besproken.

Prijzen:
Zie Prijslijst cursussen


Cursus data

Keurmeester:
D
e cursus duurt een dag. ’s Morgens begin je met theorie en ’s middags heb je praktijk. Er stond een bed voor ons klaar waar technisch van alles aan mankeerde. Mankementen die ook in de praktijk voor komen, zoals bouten die los zijn. Wij moesten die problemen opsporen en rapporteren. Tijdens de studiedag is het erg prettig dat we met collega’s uit het hele land waren. “We konden informatie uitwisselen en we  hoorden toen ook dat de meesten  tegen dezelfde technische problemen aanliepen.”           

Een Nieuwe Eigenaar

De overdracht van het onafhankelijke garantiekeurmerk Stigah is een feit.

Nieuwsbrief 2020

Met o.a. een interview met Erick Gerritsen van Klimmendaal Revalidatie Arnhem en keurmeester Marchel van Suijlekom