Keurmeester tilliften

In deze cursus leren medewerkers hoe zij de veiligheid van de tilliften en tilbanden centraal stellen door volgens het Stigah protocol te keuren. Zowel de theorie als de praktijk komen aan de orde.

Ook leert de cursist om, naast de eisen zoals gesteld in de NEN7506, de tillift en tilband op extra onderdelen te keuren.

Voor wie
De cursus is voor iedereen die Stigah keurmeester Tilliften en Tilbanden wil worden en werkt bij een Stigah erkend bedrijf. Als toelatingseis voor deze cursus geldt dat de deelnemer ervaring moet hebben met tilliften en bevoegd moet zijn om NEN3140 keuringen uit te voeren.

Vervolg
Na 1 jaar kan men de module Stationaire tilliften (plafondliften) volgen waarin men leert de veiligheid van stationaire tilliften te beoordelen.

Na 3 jaar wordt men uitgenodigd voor een Herhalingscursus. Tijdens deze dag krijgt men een update van de laatste ontwikkelingen, die van belang zijn voor het keuringsprotocol, en worden praktijkvoorbeelden besproken.

Prijzen
- Basiscursus keurmeester tilliften en tilbanden  
                                                                      € 370,00 p/p
- Herhalingscursus keurmeester tilliften en tilbanden
                                                                      € 370,00 p/p

Cursus data

 

Nieuwsbrief voorjaar 2017

Met o.a. informatie over fysio-fitness apparatuur, tips en de rubriek vraag en antwoord

Toezicht op thuiszorg

Nu de zorg in rap tempo verandert en mensen langer thuis blijven wonen heeft de IGZ het toezicht op de zorg thuis vernieuwt en 2 toetsingskaders gepubliceerd.